Камбыр-фелек

Эльмара Мустафа
Къамбыр-фелек тузакъларын
Ёлумызгъа къойып чыкъа,
Янъы къале дуварларын
Къура…эм эскисин йыкъа.

Я не демек? Омюр – уруш?
Я айнеджи, залым оюн?
Бир кунь адий, якъын учуш,
Алып келир шайтан тоюн.

Къасыргъасы да нафиле…
Къанатларым чевик олды,
Гонълюм исе сабыр иле,
Ишанч ве ярыкъкъа толды.

Къамбыр-фелек эм достане
Эм ярамаз. Ай, къурусын!
О меннен чокъ джильвелене,
Тебессюмим – джевап олсун!

Июнь, 2015 с.