Тилек

Эльмара Мустафа
(«Севинч» такъымы иджра эткен йыр)

Аят чапа, аят къайнай,
Аят биз иле ойнай.
Геджелер узун ве къыскъа,
Куньлери – беяз, къара.
Не олса олсун, быракъма!
Бир шейге янма, бакъма!
Тилегимни ич унутма
Эм де ал озь ёлунъна!

Багълама:
Эр адамнынъ юрегинде,
Эр баланынъ омрюнде
Эр дакъкъа кунешке толсун,
Эр куню байрам олсун!

Заман кете, заман токътай,
Заман биз иле ойнай.
Дюнья туралмай айлана,
Де агълай де къувана
Не олса олсун, агълама!
Арзуларны сакълама!
Тилегим эпбир ёлунда,
Ерине келир даа!

Багълама.

Январь 14, 2015 с.