Э у дiда торба

Дмитрий Дробин
Є у діда торба,
В торбі огірки.
Пляшка, щоби морда
Видала, що пив.
Торба чималенька.
Трохи відіп’є,
Щоб була легенька,
Баба в діда є.
Біля ліжка торбу
Діду, покладе.
Баба дасть по горбу
Гроші діда де?
 А в тій торбі казка:
Діду бачить сни.
Баба, буть ти лаской,
Битись припини.
Дідові онуки
Крутять йому вуси.
Бігають навкруги –
Захист від бабусі.

04.11.2015 Дмитро Дробін