Роберт Геррик. Н-26 Его ответ на вопрос

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-26) Его ответ на вопрос

   Весь приход
   Пристаёт:
По какой причине,
   Годы я
   Здесь живя,
Не женат поныне.
   Быть рабом
   Под ярмом
Кто другой найдётся;
   Мне же тут
   И без пут   
Хорошо живётся.


Robert Herrick
26. His Answer to a Question
 
   Some would know
   Why I so
Long still doe tarry,
   And ask why
   Here that I
Live, and not marry?
   Thus I those
   Doe oppose;
What man would be here,
   Slave to Thrall,
   If at all
He could live free here?