Не зовсiм

Виктория Горлова Ли
Ти не моє канонічне прокляття
Вишите сріблом вампірське багаття
Равлика погляд забився під ковдру
В панцир латентна сховалася шльондра

Стрімко в блекліст полетіли старання
Індекси серця зробили повстання
Очі на стійку задерлися барну
Танець дівочий, де рухи безкарні

Ніч поєднає думки і мотиви
Скрипт запустився і оперативно
В сон редіректиться повість життєва
Вихід угору, отам новий левел

Гугл крутив головою даремно
Сам щось нормальне охрестить нікчемним
Видали доступ, закрийся у чаті
Визнач для себе якої ти статі

Логін, пароль та рушниця з тобою
Дозвіл наврядче доб’єшся на зброю
Схопиш контроль, знову виграєш справу
Більше не знайдуть на тебе управу