Расстели мне постель. укр. язык

Серго Сокольник
Розстели мені постіль

Розстели мені постіль кохана.
Розстели.
Розвели наші долі тумани
Розвели...

Цим туманам сліпа недові-
ра ім"я,
Їм, поганим, любов не потріб-
на моя.

Так далеко від тебе я мешкав
на біду...
Я в тумані загублену стежку
Віднайду,

Віриш, ні?...щось заглибився тріш-
ки у щем...
Зачекай мене, люба, на ліж-
ку. Я ще...