Звичайне диво -песня-для мальчиков-

Василий Галас
* Обращайтеь за нотами.

Бант, черевички, плаття, ранець,
і щастя іскорки в очах...
Летить - немов танцює танець -
на крилах мрій своіх дівча.
Олійні фарби й акварельні
такий не виповнять портрет...
Хоч наші класи - паралельні,
вона - думок моїх секрет.

Приспів:
Ніщо - троянди і камеї
перед лицем її краси.
На все готовий я для неї.
- Що хочеш, квітонько, проси!.. -
(можно 2 раза)

Вже подає мені й дівчатко
знаки прихильності свої.
Я дружби тішуся початком,
ношу я ранчика її.
За руки держимося братньо.
Удвох цікаво нам, авжеж.
Її присутності достатньо,
щоб був щасливим я без меж.

Приспів.

Свята тепер для нас - перерви,
бо пишуть дружби сторінки.
Та, випробовуючи нерви,
дзвонить не квапляться дзвінки.
Є в хлопців заздрити причина.
Чи й у дзвінків вона - така:
зухвалець, капосний хлопчина,
а "квітка" - краща з квітника!..

Приспів.

2006