Пicня школярiв Закарпаття -песня-школьники-

Василий Галас
* Обращайтесь
  за нотами.

* Музыка Иван Мадяр.

Розчиняє двері школа.
Дзвоник в клас іти велів.
Ми гуртуємось довкола
наших рідних вчителів.
Бо давно - Карпат онуки -
гідну маємо мету:
опановуєм науки
і мистецтва висоту.

Знову ми на рік - родина:
ніби сестри і брати.
Честь шкільна й своя - єдина,
клянемося берегти.
Невичерпна нам звитяга.
В школі - старші та малі -
на своє вчимося благо
і Карпатської Землі!

Червень 2009