Щастя на двох

Лиса 25
Душа, неначе у тюрмі.
Холодний подих уві сні.
Палахкотять міста вогні.
Я знов тону на глибині.

Байдужі вгорі небеса.
На очах сльози, мов роса.
Я вже не вірю в чудеса.
І головне - душі краса.

Вже ти один, і я одна.
Десь тихо блюз в тиші луна.
І день за ніччю промина.
Велика за це все ціна.

Малюнки зпалить знов вогонь.
І не врятує алкоголь.
Я не торкнуся вже долонь...
Ніч доторкається до скронь.

Сценарій Щастя вже не наш...
Проблеми - це важкий вантаж.
Щастя на двох малий тираж.
Мов лотереї розіграш...