Чекаю

Пётр Пашковский
Чекаю

З Борового не видно Ухти.
Але сам так, про себе, гадаю,
Ти сьогоднi згодилась прийти,
Я тебе на зорi виглядаю.

О, вибагливi думи моi!
Вже примкнув i рушницю, i вудку.
Бiополем гарцюю в Ухтi,
Пiдганяю тебе на маршрутку.

Вiдпочинуть вовчиця i рись,
I маленьке зайчаточко кволе.
О, людино моя, не барись,
Я на тебе очiкую, доле!

26. 03. 2004.   пос. Боровой.  7год. ранку.