Вибори 1999року

Пётр Пашковский
ВИБОРИ 1999РОКУ.

ще одного претендента
записали в кандидати
на пост Президента.

П’ятнадцять грамотнних людей –
До Золотих Царських дверей!
I всяк кричить на повен рот:
-Я – за народ!!!

Уже iх два там побувало,
I нас, народу, меньше стало.
Та тiльки нам ще не судилось,
Щоб iншi дверi iм вiдкрились,
Щоби укупцi мали час
Не турбуватися про нас.

О, якби впала «манна з неба»,
Щоб сам народ подбав про себе!
Та всi ще сплять, ще соннi люди…
Вiдтак Престол пустим не буде.

17. 08. 1999року