Украинский Гарик 423

Владислав Красса
Український Ґарик 423


За мотивами І. Губермана

Все-все-все, що здоров'ю противно,
я робив під небесним покровом;
а тепер так лікуюсь активно,
що помру абсолютно здоровим.