Випробування наче дол хвиля...

Алёна Стажкова
Випробування наче долі хвиля,
Яка бурхлива й накриває з головою.
Але ми віримо, чекаючи на диво,
Перемагаємо незгоди справжньою любов’ю.

Щоденні прагнення радіти сонцю
І мріяти про злагоду та мир
Нас надихають, ніби те віконце,
Яке зі світлом Бог нам відчинив.

21.09.2017