Моите утрини

Леналеночка3
Сутрин с усмивка посрещам лъчите
на слънцето, а те ме докосват и галят.
Своите ласки в косите ми  вплитат
и ме изпълват с обич и радост.

Картини красиви и светли
рисуват ми с топли  пастели
и ме учат с препълнени шепи
любов да дарявам на всеки.

EL