***

Натали Польгун
      " С Ч А С Т Ь Е   К О С Н У Л О С Ь

        С В О И М    К Р Ы Л О М    Т О Л Ь К О

         Н А    О Д Н О   М Г Н О В Е Н И Е .

      К А К   Б Ы Л О     П Р Я Т Н О   М Н Е

          Е Г О    П Р И К О С Н О В Е Н И Е  !!! "


                2000 Г.