Любов

Клементина Босон
Кахання дуже сумлінне слово.
Яке ти можеш чути знову і знову.
Кахання буває різним ,
Буває раннім , буває пізнім .
Любовь мати до дитини-
Це як любов богача до перлини .
Любов до коханної людини ,
Таку любов ,що люди починають писати билини .
Любов до подруги чи до друга ,
Що кажуть домоможе у важку тугу .
Любов до іграшки з якою спиш ,
Ти скоро виростеш, та її забудеш .
Любовь -це слово не скінченне ,
Воно приходить , до кожного , і навіть до мене .
Коли ти любиш , усе пливе перед очима .
І ти такий безглуздий перед усіма
Любов -це як чари , що несуть тебе у казку ,
Яка приносить неабияку теплу ласку
А вас кохали хоч раз безпам'яті , безсумніву?
Заради вас йшли у ту страшну тьму ?
А ви кохали , падаючи з ніг ?
Чи кохали ви, коли падали разом в один сніг .?
Так от любіть !
Поки серце не почне скрипіть ,
До самої смерті одну людину ,
Що довірила вам свою перлину