Передчуття 2011

Вавикур
Ще не вмерла Україна,
Та і не живая,
Незалежність як та мина,
Часу що чекає !

Уж рване, то буде діло
Аж у цілім світі ! 
Подивитеся на "диво"
Та і не журитесь.

Що Чорнобиль ? То початок
До всесвітньой драми,
Поховаємося часом
У єдину яму !

І ні дна, і ні покришки -
Нічого не буде !
Поки ще живі хоч трішки,   
Гей ! Рятуйтесь люди !

          2011