Бо не може бути краще нiж гiрше

Виктория Горлова Ли
Шлунок згорнувся брижами
Точно людське Орігамі
Паніка стримних деталей
Вийшла на рівень зухвалий

Привид білизни за каву
Видасть таємну виставу
Поруч прилинула совість:
Крайність її і убогість

Стук діалогів по скронях
Дірку зробив у долонях
Суміш провини із жалем
Сніжним накрило завалом

Весла сушити набридло
Дощ трансформується в брили
Крапка вже там, де потрібно
Сказано все і дослівно

Шум між коліс Мерседесу
Вивітрив залишки стресу
Правду залишив в конверті -
Попіл  недавньої смерті

Трата і часу, і нервів
Бідне, заплакане стерво
Ноти у пісні розмиті
Б’ються мінорним копитом

Складно стає з кожним разом
Вірити в дурості фрази
Сенс у взаємному світлі
В тому, що очі не сліпить