Привiтання головi рк з нагоди 90-рiччя державностi

Пётр Пашковский
ПРИВIТАННЯ ГОЛОВI РК  з нагоди 90-рiччя РК (20 серпня 2011)

У день чудовий, в добрий час,
Усiх зiбрала столиця нас.
Ми рiзнi, але ми знайомi,
Святкуемо свято Землi Комi!

Вiд украiнцiв, у день св’ятковий,
Вiнчу приймiте, пане голова.
Хай ясне сонце герб ваш новий
В тисячолiттях зiгрiва!

Снiги холоднi хай будуть зимними,
Тайга i небо не стануть димними,
Хай сокiл волi злiта високо,
Хай буде щедрим лосине око!

Хай мати роду плодить у Комi,
Живiть щасливо в своему домi.
Усiм дай боже, щоб не тужити,
В любвi,в достатку i в дружбi жити!