Близнюки - рiзнояйцевi

Пётр Пашковский
БЛИЗНЮКИ -  РIЗНОЯЙЦЕВI.


Наша «Голос Украiни» вмiстила замiтку
Про iспанську, надзвичайно сексуальну тiтку.
Зсумнiвався ii муж, що його близнята,
Народилися на свiт вiд одного тата.

Для доказу пiдключили AND-систему,
I отримали, повiрте, неймовiрну тему:
Доказав татусь для себе те, що захотiв,
Виявляеться, близнючки мають двох татiв!

Нам генетика говорить про ази вiнцевi,
Що бувають близнюки одно - i двояйцевi.

Тож читайте цi рядочки, нехай кожний знае,
При обставинах яких, i як це бувае.
Це природнiй постулат, стверджуе наука:
Якщо в тебе е дружина, по натурi –«сука»,
Не на привязi, на волi, а ще як гуляе,
Прочитаеш результати для себе вiнцевi:
Будеш мати близнюкiв, лиш – рiзнояйцевi.

1996р.  м. Хмiльник.