Прошу Боже змiни гнiв на милiсть

Вера Деревьянко
Боже чуєш
Стільки люду полягло
 плаче город і село
Плачуть мами плачуть діти де нам смуток свій подіти
Господи помилуй нас
Тяжкий дуже у нас час
Подаруй життя нам класне щоб жили ми дружно і прекрасно