Украинский Гарик 424

Владислав Красса
Український Ґарик 424

За мотивами І. Губермана

Всіх керівних постів старателі,
директори й замісники –
як їх не шли к їбенї матері,
вони і там керівники.


Оригінал

Секретари и председатели,
директора и заместители –
их как ни шли к ****е матери,
они и там руководители.