Бурiме

Пётр Пашковский
Н1НА.

У Вашiм iменi менi
Хитринка бачиться одна:
В нiм заперечення на «нi»,
Хоча е ствердження на «на»!

I так як бачиться менi,
Не може бути «на» без «нi».
Спочатку «нi», а потiм «на»,
Тому зiзнайтеся НIНА,
Як розумiти iмена
В яких i «нi», й вiдразу – «на»!?