В края на Октомври

Борис Калинов
Пирин се облича
в бели дрехи...
Долината- в есенни
мъгли.
Шепне приказки
Дъждът- в капчици
от облаците
взети.
Утро е.
А...Любовта
обича
да вали!


Фото- Б. Калинов
Банско