Була б моя воля...

Стас Пуцик
Були б у мене крила-
  Я злетів би в небо
    І побачив землю у всій її красі
Була б у мене сила,
  Я б обійняв би землю,
    Пригорнув до себе-щиро,від душі!
Була б моя воля-
  Я б змахнув рукою
    І очистив землю від всіх чорних сил,
І найкращу долю
  Я б посіяв в землю,
    Щоб зійшла щаслива, хто б на ній не жив.
 
              Автор: Стас Пуцик