Листо-пад

Таисия Цыбульская
Листо-пад прийшов у сад,
листо-падово всміхнувся,
в листо-шалик завернувся,
наче листо-шовкопряд.
Листо-падав у саду,
в лісі, і у полі,
на даху насипав він
листо-парасолі.
Листо-падав цілий день,
у селі, і в місті,
і насипав листя він,
мабуть, тисяч двісті!
Двір увесь залисто-падив,
вже утратив йому лік,
і на мене сипав листя -
тільки я швиденько втік!

01.11.2017