Дорога правди

Людмила Чупико
Якщо ти будеш триматись Iсуса,
Тодi не торкнеться тебе спокуса!

Коли ти побачиш хибну дорогу,
Поклич зразу Бога на допомогу!

Ісус із тобою завжди є, дитя,
Коли маєш в серці своiм "каяття".

Бог бачить, що серце своє бережеш,
Дорогою правди за Ним ти ідеш!
01.10.17