Сiчень

Юлия Шепелева
Січень сніжинки
Сипе на місто,
Накрив стежинки
Біло і чисто.
         Малює візерунки
         Мороз на склі.
         Кришталеві бурульки,
         Сніг на вікні.
Лютий сріблястий
Діаманти дарує.
Та вітер підступний,
І зима сумує.
             2009р.



фото автора