***

Галина Недашковская
Я не схрещу в двобої і свого пера…
Схиляю голову…і меч покладу долі*.
Щоночі страчена. Щоночі вже котилась голова…,
А я уперше не бажаю собі волі.

І на чолі моїм… Ти подивись! ...стоїть тамга…
Від тебе вільна… і ув’язнена ж тобою…
Тебе образила моя любов? Моя жага?
Слова мої не озиваються в тобі луною?

Ця істина відома і проста -
Далекі зорі не вдивляються в безодню…
Любов...
…так зажди схоже на розп’ятого Христа…
Лише не має Ангела свого**…
Не має свого Великодня…

16.09.17

* - класти долі,вниз, те ж саме, що додолу.

** - Ангел, який відкрив гроб Господній у день воскресіння. Про решту маячні і складних асоціацій і пояснювати не буду. Боюсь льолі, лікарів і надто допитливих)))))