Нас жонкi не знойдуць

Юры Шышко
Мы будзем піць
І ў рэшце каля плота
Лічыць на небе зоркі
Слухаць музыку балота.

Спяваць не будзем,
Жонкі знойдуць і забьюць
І нас да хаты забяруць
Ды піць гарэлкі не дадуць
Бо беларусы, партызаны мы.
А кожны пьяны, як вядома,
 не дурны.