02, 11, 2017

Светлая Две Тысячи 10
Эзопчык чарговы...
Цікавы досвед як паперка з лакмусу... Ён мае колер свой пры пэўных у жыцці абставінах, калі ўплывае на краіны лёс... Бо як і хто ў балота нас занёс... Ну, мабыць, не ў дзяружцы бездыхАнных... Мо бачылі ...зіма...мароз...навошта ў раку мы апусцілі хвост ...Вось і прымёрз ён...