Ренкли омюр

Эльмара Мустафа
(Фазиле Ибраимова иджра эткен йыр)

Бир заман башкъа эдим, 
Танымаз эдинъ мени.
Бошлукъны къувдым, 
Янгъызлыкъ да ёкъ олды.
Янъы ашкъны расткельдим,
Янъы омюр башладым, 
Гонълюмде атеш янды,
Меним башым айланды.

Багълама:
Олсун эр кунь парлакъ, парлакъ,
Омрюм тюсю - шенъ бир ренк (ренкке-ренк).
Олсун дюнья парлакъ, парлакъ.
Омрюм тюсю - шенъ бир ренк (ренкке-ренк).

Бу аят - залым куреш,
Оны якъар кунеш,
Сонъ даркъалыр думан,
Бахтым келир аман.
Не гузель нагъмелер,
Манъа да не дейлер?
Севгинъ нурлар сачты,
Гонълюм чечек ачты.

Багълама:

Декабрь, 2016 с.