Успеть

Владислав Красса
Встигнути.

Життя — не тільки радощі і квіти.
Багато треба встигнути, створити.
Я й вирішив: нічого не робити.
Тепер мене уже не зупинити!


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".