Ашкъ байрамы

Эльмара Мустафа
(Ленара Харчих ичюн язылгъан йыр)

Кокте янгъан йылдызлар,
Сизлер ичюн тёкюле,
Эки ёл бир ёл олды,
Гонъюллер севине.
Тылсымлы акъшам бугунь,
Киев ве келин ойнай,
Эндиден олар ичюн
Янъы аят башлай.

Багълама:
Эр дакъкъа, эр сание,
Севги атеши янсын.
Эр заман омрюнъизде
О сизлерни къыздырсын.
Эр кунь бахт иле толсун,
Севгинъиз къувандырсын.
Бугуньки ашкъ байрамы
Хайырлы олсун!

Бу акъшам татлы омюр,
Сизге къапусын ачты,
Ве частлы, ярыкъ куньлер
Нурларын сачты.
Яшларны такъдир бугунь
Къуванч иле алгъышлай,
Эм де оларгъа бутюн
Дюньяны багъышлай.

Багълама.

Октябрь 28, 2017 с.