Украинский Гарик 426

Владислав Красса
Український Ґарик 426


За мотивами І. Губермана

Із таємничою жіночою натурою
Не можу впоратися думкою жаданою.
Але, як дама із хорошою фігурою –
То легше зрозуміти, ніж з поганою.


"Тисяча із Хвостиком".