Незр внянна

Светлана Камышная
Незрівнянна, нерозкрита, загадково мила,
До любові ти відкрита в тім твоя і сила.
Ти яскрава і осіння, жінка незбагненна,
Сієш ти знання науки, робиш це щоденно.
Хай ростуть твої посіви, збагатять державу,
Щоби нове покоління їх збирало жваво.
Молодій в своїй роботі, і дивуй красою,
То все буде за для тебе Божою росою.
Хай пишається родина бо талановита,
І на все те є хвилина Господом відкрита.
Я радію і вітаю жінку цю прекрасну,
Хай життя дарує радість, і все буде вчасно!