Метелик

Юлия Захарчук
Душа чарівницею злітає,
І плачеться, бо думає,
Що віра та сліпая,
 
Не вірить , що летіти зможе,
І думати не хоче про хороше,
На варті сонячних вітрів,

І дивиться в глибоке небо,
Ніби хоче торкнутися Геби,
А поруч на квітку...

Вмостився маленький метелик.