Майже про те...

Олег Викторов
Життя,яке спотворює падіння?
За течиєю,це занадто легко.
Мені до смаку спалах,та паріння.
Нехай не довго,майже не далеко.
Але підставив очі вітру,
Щоб сльоз злетіла пелена.
Це краще,ніж на склоні віку,
Авжеж досунути до дна.