Маю такое жаданне

Светлая Две Тысячи 10
Забыць, як страшны сон, што раніцай у паўзабыцці прыйшоў... Жаданне маю я такое, калі...як што і дзе якое... Не збыцца мары, бо пакуль вар 'яты рэчы не пакуюць. Наадварот... Збіраюць у свае валізы і маё. І ўяве...