Украинский Гарик 427

Владислав Красса
Український Ґарик 427


За мотивами І. Губермана

Зробити зуби мріяв я давно –
Чарівність зразу збільшивши удвоє,
ковбоя я зіграв би у кіно,
а ще, можливо, і коня ковбоя.