Т. Травник. За мир. Пер. на англ

Игорь Скрягин
Мир берегите, остальное – будет,
Save peace and as result all will be,

Всё будет, если будет мир.
All will be if there will be peace.

Не зверям это надо, надо — людям.
It's not for animals, – for people.

За мир! – отдай приказ свой, командир.
For peace! – do bid, commander, please.

За мир! – солдаты больше не стреляют.
For peace! And soldiers shoot no longer.

За мир! – солдатам незачем стрелять.
For peace! No soldiers need to shoot.

За мир! – ошибки недругов прощают.
For peace! And enemies are pardoned.

За мир! Когда-то ж надо начинать!
For peace! They could be understood!

За мир! – мальчишка на бумаге пишет.
For peace! – A boy  does write on paper.

За мир! – поставил подпись генерал.
For peace! – By general it’s signed.

За мир, за мир… - пускай повсюду слышат,
For peace, for peace… Let heard be everywhere,

Пусть знают, человек жить жизни дал!
Let know all, man permits a life!