Радiку - 2i5 на укр. яз

Любонька
Повний сил життєвих і наснаги...
Може й справді, що бешкетник - я.
Але не стає мені уваги,
Іншим моя зайнята сім"я.
Татко мусить гроші заробляти,
Не до мене ввечері йому.
А на мамі - вся уборка хати...
Хоч бери, та дуй їм у сурму'!
Гей, батьки, вдихніть повітря в груди
І від справ перерву вже зробіть.
Малюки також - маленьки люди,
Треба й їм хвилинку приділить!
Почитати казочку із кни'жки,
Подивитись мультіки разо'м.
Ви з дитиною пограйтесь трішки!
Пі'дем на прогулянку гурто'м...
Апетиту добре нагуляю,
А по тім засну "без задніх ніг".
Збитки хоч робити полюбляю,
Не цікаво: зо'всім щоб без них.
Не сваріть зі злістю мене дуже.
Буду чемний...тільки підросту...
Я такий - веселий хлопчик, дужий...
Схоплюю науку нальоту...
Ви своє дитинство пригадайте,
Як чекали ласки від батьків...
І від себе нас не відганяйте,
Не травмуйте своїх дітлахів.
Ми цінуєм ваше виховання...
Але нам завжди' бракує вас!
На урок, фамільний, малювання
Викроїти необхідно час.
Всесвіту я хо'чу бути центром!
Не замінюють забавки слів.
У житті найголовнішим сенсом
Мають бути діти для батьків!
Втомлені, кохані, ви напевно
Мою вередливість пробачать.
Знаю за здоров"я моє ревно
Молитви' знов будете читать...
Не такий вже зо'всім я - поганий.
Ви мене за прикрощі простіть.
Вибачення про'шу я у мами...-
Неню, Ви себе побережіть!


07/11/17/