Тихо, тихо, будто лихо... Богдан Лепкий пер. с укр

Петр Затолочный
Тихо, тихо, будто лихо
задремало в тишине,
так спокойно, благотворно,
как когда-то было мне.

Еще час, ещё минута –
на окне лучей игра…
Пусть бы сбылось то, что снилось,
просыпаться уж пора!
-  -  -

*  *  *
                Оригiнал: Богдан Лепкий (1872 - 1941)
Тихо, тихо, нiби лихо
задрiмало в тишинi,
так спокiйно, боговiйно,
як давно було менi.

Ще година, ще хвилина –
й сонце гляне до вiкна…
Те, що сниться, най здiйсниться,
час будитися зi сна!
-  -  -      5. 07. 1920