Стишок-четверишок. Миллионер

Владислав Красса
   Український Ґарик. Міліонер.

— Він дуже потурав її манерам.
    І так старався, що ледь-ледь не вмер.
— Вона його зробила мільонером!!
— Так, так! Але ж він був міліардер.