Життя - вишневий сад

Наталья Стеренко
Життя - вишневий сад,
А квітки то є доля.
Де є любов, там є журба.
І сердце мов в неволі.

Неволя ця, солодка і ніжна.
Дарує сердцю втіху і кохання.
Пестуйте ж ви, як дитятко життя,
Поки в душі у кожного зізнання.

Даруйте ніжності слова,
Зігрийте подихом коханній руки.
Любов то є і благо,і життя,
Страждання, біль, то є і муки.