Всього - сiм нот... на укр. яз

Любонька
Всього - сім нот, а диво-то яке!
Музичний опус створює людина...
Небесних звуків кришиво крихке...
Й мозаїка виходить мелодійна...

Не кожен чує музику дощу...
Чи сніжних заметілів увертюру...
Свої творіння, згідно поприщу,
Ховає композитор в партитуру.

Звучать мотиви різні навкруги
І серце б"ється метрономом наче...
Мажорні кольори' - у райдуги,
В осінньому мінорі скрипка плаче...

Є музика чаруюча без слів,
А є пісні, поєднані з словами...
Яку красу Бог для людей створив!
Для співу наділив їх голосами...

Є ті, що мають абсолютний слух,
Це - дар Господній, дуже особливий.
Якщо у грудях перехопить дух -
Створив для нас маестро світ щасливий...

Напише композицію талант,
Оркестр музикантів твір зіграє...
Покращує життя цей діамант,
Хай музика ніколи не змовкає!


08/11/17/