Украинский Гарик 429

Владислав Красса
Український Ґарик 429


За мотивами І. Губермана

І родом я чистий єврей, і лицем.
А дух мій (думкАми унизаний)
лишиться російським, і діло з кінцем
(хоча і ретельно обрізаним).


Оригінал

И родом я чистый еврей, и лицом,
а дух мой (укрыть его некуда) –
останется русским, и дело с концом
(хотя и обрезанным некогда).


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".