Кошу травку

Арбер Йамолсен
Соловейко щебетав,
Мені спати не давав.
Треба в поле на зорі,
Зачепилась на дворі.

Вийшов місяць з-за села,
Конюшину косила.
В степу пан теля пасе,
Мені їстеньки несе.

— Нагодуєш, Олеся,
Те теля ще й порося.
П'ятий, шостий де мішок?
— Кошу травку у квартушок...