Терновий кущ в обiйми до зими...

Алексей Бинкевич
Терновий кущ в обійми до зими
схилився і на нас чекає з досвіту.
Кохана, обійми мене! За мить
набудемo ізнов старого досвіду...

На обрії згасає небосхил,
і кущ терновий, наче я, посивів.
Зимовий вечір сонце пригасив
і море неба зорями засіяв.
               101017