Украинский Гарик 430

Владислав Красса
Український Ґарик 430


За мотивами І. Губермана

Щоб не зашкодить VIP-особам,*
На Суд Страшний я не з’явлюся:
я очевидцем був такого,
що бути свідком побоюся.

*VIP-особа — дуже важлива персона.